Üzentek a közlekedésben ragadtak Karácsony Gergelynek

Több ember véleménye szerint a megfontolatlan lezárások, lezárt és leszűkített sávok okozzák a dugót.

Forrás: Facebook/Budapest Beszél2021. 07. 05. 16:45
null
Budapest, 2021. június 16. Összetorlódott autók a belvárosi Andrássy úton 2021. június 16-án. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több hete már a dugó a téma Budapesten, ezért a Budapest Beszél közösségi oldal riportere a témában kérdezte a közlekedésben ragadtakat.

A megkérdezettek mindegyike fél-egy órája ült már a dugóban.

– Azt hallotta, hogy a főpolgármester úr azt üzente az autósoknak, hogy szálljanak ki az autóból és menjenek gyalog? – tette fel a kérdést a riporter. – Nem hallottam ezt, dehát én nem értek egyet – felelte egy hölgy.

– Ez a kerékpáros túlságosan motivált világ, ez nem állja meg itt a helyét Budapesten – üzente a főpolgármesternek az egyik várakozó. – Menjen ő gyalog ebben a melegben! – mondta egy másik férfi.

Több ember véleménye szerint a megfontolatlan lezárások, lezárt és leszűkített sávok okozzák a dugót.

Borítókép: Összetorlódott autók a belvárosi Andrássy úton 2021. június 16-án (MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.