Ha megvan a tuti kenyérrecept, akkor itt az ideje, hogy átgondoljuk: miben érdemes sütni, hogy tökéletes állagú, kívül ropogós, belül foszlós legyen? Szabi, a pék válaszai a mindmegette.hu cikkében olvashatók.
Ha megvan a tuti kenyérrecept, akkor itt az ideje, hogy átgondoljuk: miben érdemes sütni, hogy tökéletes állagú, kívül ropogós, belül foszlós legyen? Szabi, a pék válaszai a mindmegette.hu cikkében olvashatók.
Ha megvan a tökéletes liszt és a tökéletes recept a tökéles házi kenyérhez, akkor jön a következő égető kérdés: mibe tegyük a tésztát, hogy szép formája, és vastag, ropogós héja legyen? Szabi, a pék most megmutatja a lehetőségeinket, ha nincs kemencénk szakajtónk, vekniformánk otthon.
Az érett kovászhoz:
Az eredeti cikk arról, hogy miben érdemes sütni a kenyeret, elérhető a Mindmegette oldalán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.