Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: Amerikai Egyesült Államok

43 cikk 1/5 oldal

Phenjan nem érzi kötelezve magát a nukleáris- és rakétatesztek felfüggesztésére

Észak-Korea többé nem érzi kötelezve magát korábbi vállalásaira, így a nukleáris- és rakétatesztek felfüggesztésére, mert az Egyesült Államok nem tartotta be a Koreai-félsziget nukleáris leszereléséről szóló tárgyalások újraindítására vonatkozó tavaly év végi határidőt – közölte kedden Ju Jong Csol, az észak-koreai ENSZ-küldöttség egyik magas rangú diplomatája Genfben.

Hatan is legyőznék Trumpot

Áttörést nem hozott, de új színfoltokkal szolgált a Magyar Nemzetnek nyilatkozó amerikai politológusprofesszor szerint az a tévévita, amelyen a demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok csaptak össze.

Az ujgurkérdéssel támadja Kínát Washington

Ezúttal a Kínában élő kisebbség, az ujgurok védelmében fogadott el jogszabályt az amerikai törvényhozás alsóháza. Kijelenthető, hogy az emberi jogi kérdés látványosan visszatért az amerikai külpolitikába.

Elnök lenne Bloomberg

Meggondolta magát Michael Bloomberg amerikai milliárdos, New York volt polgármestere: márciusi nyilatkozatával ellentétben, demokrata színekben mégiscsak indul a jövő évi elnökválasztáson.

Az amerikai recept nem másolható

Szakítanunk kell azzal a nézettel, amely szerint az alapító atyák, az unió létrehozói alulról építkező, a nemzetek szuverenitására épülő, konföderatív európai közösség létrehozásában gondolkodtak.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …