Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: BMW

17 cikk 1/2 oldal

Épülhet a BMW-gyár

Rövidesen, a jövő év első felében megkezdődhetnek a debreceni BMW-gyár építési munkálatai. Az egymilliárd eurós beruházást 12,3 mil­liárd forinttal támogatta a magyar kormány. A gyár munkálatainak előkészítésén már 250 BMW-alkalmazott dolgozik, és elkezdték a munkavállalók toborzását is.

Képzett szakembereket kapnak a vállalatok Debrecenben

A debreceni szakképzési centrum iskoláiban tanulók száma az utóbbi években megnégyszereződött. Azonban olyan sok cég telepedett le a városban, hogy szinte egymás elől szívják el a szakképzetteket.

Mégis letartóztatta a horvát rendőrség a súlyos balesetet okozó BMW sofőrjét

Mégis letartóztatta a horvát rendőrség szombaton késő este annak a BMW-nek a sofőrjét, aki három napja súlyos balesetet okozott az A4-es autópályán a Varasd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is megsérültek – írta a Jutarnji List című horvát napilap a zágrábi rendőrség közleményére hivatkozva.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …