Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 19., szombat, Vilhelmina napja
HÍR TV – Troll:Belénk égett a 2006-os őszödi beszéd

Címke: brassó

10 cikk 1/1 oldal

Megújul a Brassó és Segesvár közötti vasútvonal két szakasza

A Román Államvasutak (CFR) aláírta csütörtökön a RailWorks cégtársulással azt a szerződést, amelynek értelmében 617,6 millió euróból újul meg a Brassó-Apáca és Kaca-Segesvár közötti vasútvonal – jelentette be Lucian Bode román ügyvivő közlekedési miniszter.

Brassóból indul repülőjárat

Alapjaiban rajzolhatja át Románia turisztikai és gazdasági térképét a Brassó–Vidombák repülőtér 2021. júniusi beüzemelése. A légikikötő Székelyföldnek is közvetlen kaput nyit a világra.

Jövőre megnyílik a brassói légikikötő

Az utazásszervezők a 2021-es járatok tervezésekor már számolnak a Brassó-Vidombák nemzetközi repülőtérrel – mondta Corina Martin, a Romániai Turisztikai Egyesületek Szövetségének elnöke.

Harminc évvel Temesvár után

Tőkés László már több ízben dekonst­ruálta saját forradalmársága mítoszát: egyszerűen azt tette, amit tennie kellett abban a helyzetben, legjobb tudása és lelkiismerete szerint.

Felrázni a brassói csendes életet

A Kárpát-medence különböző tájairól érkezett szereplőkkel előadott, Szózat ihlette színházi előadás a magyarságtudatot, az önkényuralom elutasítását, valamint a toleranciát állítja előtérbe.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …