Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – CsörteEurópa rosszabbul teljesít, mint 30 éve.

Címke: Coca-Cola

8 cikk 1/1 oldal

Fogás

Életünket behálózzák a hirdetések. Vajon hol kezdődik a társadalmi szerepvállalás, és hol végződik egy ügyes marketinges trükk?

Az uborka hava, augusztusi körkép

A legkellemesebb augusztusi piknik kétségkívül a páneurópai volt. Itt végleg bebizonyosodott, mi a különbség a liberális álmodozás és ámokfutás, illetve a reálpolitika között.

Elpattant a húr

A történelmi egyházak vezetői nemigen reagáltak, s talán valóban furcsa lenne egy üdítőital hírverésére reflektáló püspökkari megnyilatkozás.

Itt kering fölöttünk

Szél Bernadettnek sem tett jót a kánikula. A Nem így akarunk élni! című proklamáció arra hívja fel figyelmünket, hogy az elmúlt héten megrázó esetek történtek az országban.

Jó lenne egyszer újra vitatkozni

Kedves homoszexuális barátom, hozzád intéznék pár szót. Az első és legfontosabb, hogy nem gyűlöllek. A legkevésbé sem. Szó sincs ilyesmiről.

Ja, a plakát? Csak egy reklámfogás!

Nem érdemes bojkottálni a Coca-Cola hirdetései miatt a terméket, mert a cég lecseréli a plakátokat. A megkérdezett fővárosi lakosokat egyébként sem hozta lázba a kampány.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …