Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: előrehozott választások

33 cikk 1/4 oldal

Kényszerszüneten a Westminster

Másodszorra sem sikerült elfogadtatni a londoni alsóházban az előrehozott parlamenti választásokról beterjesztett miniszterelnöki kezdeményezést.

Guaidó szerint a venezuelai hatalom fel akarja oszlatni a parlamentet

A magát Venezuela ideiglenes elnökének kikiáltó Juan Guaidó szerint az ország alkotmányozó gyűlése arra készül, hogy feloszlassa az ellenzéki többségű parlamentet, vagy előrehozza a csak 2021-ben esedékes választásokat – derül ki a politikusnak a közösségi médiában közzétett üzenetéből.

Zelenszkij nagyon nyerhet

Miután Volodimir Zelenszkij új államfő május 20-i beiktatása alkalmával bejelentette a parlament feloszlatását, mindenki a július 21-re kiírt előre hozott választásokra fókuszál.

Nem kizárt a választások kiírása Szerbiában

Amennyiben lesz majd előre hozott választás Szerbiában, akkor annak kiírására valószínűsíthetően május elején kerülhet sor, és a voksolást június végén ejtenék meg.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.