Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Háttérkép:A cél Magyarország eltüntetése volt

Címke: Farkas Sándor

29 cikk 1/3 oldal

Telephelyet adott át Farkas Sándor

Az államtitkár az avatóünnepségen elmondta: a magyar mezőgazdasági beruházások értéke 2019 első három negyedévében 301 milliárd forint volt.

A halfogyasztás megduplázását tervezi az agrártárca

Nő a magyarországi halfogyasztás az utóbbi tíz évben, de még mindig messze az európai uniós átlag alatt van – mondta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára.

Az élelmiszeripar a magyar gazdaság egyik húzóágazata

Az ágazat a támogatások nélkül nem lenne nyereséges, ezért a jövedelmezőség szempontjából fontos szerepük van a hazai és uniós forrásoknak – szögezte le Farkas Sándor államtitkár.

Farkas Sándor: A magyar mezőgazdaság erősödik

A magyar mezőgazdaság növekedése 2010-2018 között folyó és változatlan áron egyaránt megelőzte az Európai Unió tagállamait – emelte ki az államtitkár.

Gyűlik a búza a Magyarok kenyeréhez

A 19 megyéből és 12 határon túli régióból gyűjtött adomány több mint 80 ezer anyaországi, valamint határon túl élő rászoruló gyermek egészséges táplálását biztosítja majd.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …