Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: fogyasztóvédelem

157 cikk 1/16 oldal

Év elejétől tömegével jönnek a kárbejelentések

Már az év elején több vihar is lecsapott országszerte, amelyek olyan jelentős károkat okoztak, mint ami eddig csak a májustól nyár végéig tartó viharszezonban volt jellemző.

A brexit után is maradnak az alapvető fogyasztói jogok

Cseresnyés Péter elmondta, hogy az Európai Fogyasztói Központ továbbra is ingyenes szakmai segítséget és nyelvi támogatást nyújt, emellett folyamatos kapcsolatot tart brit társszervezetével.

Tanácsok a fogyasztóvédelemtől Valentin napra

Ha a körültekintő ajándékvásárlás ellenére probléma merül fel, és azt a kereskedővel nem sikerül rendezni, a vásárló a kormányhivatalhoz és a békéltető testületekhez fordulhat.

Nagymosást tartottak a laboratóriumi ellenőrök

Górcső alá vették a címkén feltüntetett összetevők megfelelőségét, a csomagolás zártságát, emellett tesztelték a termékek mosási hatékonyságát is.

Nincs plafon pénzváltáskor

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tavaly májustól – éppen a fogyasztók tájékoztatása érdekében – elvárja a pénzváltóktól, hogy külön írásban hívják fel a figyelmet, ha kiugró árfolyam-különbséggel dolgoznak.

Rosszul záródó kupakjaik miatt tanácsos kerülni kétféle hipót

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma által ellenőrzött 15 különböző fehérítő közül két hipó csomagolásával volt gond, a szakemberek azt is kiszámolták, hogy hatóanyag-tartalmuk arányában mennyibe kerül a vizsgált fehérítőszerek használata – közölte a minisztérium pénteken az MTI-vel.

Vakmerőség biztosítás nélkül síelni

Ausztriában is akár több millió forintra rúghat egy helikopteres mentés, amennyiben szerencsétlenül alakul a havas, jeges program és külföldiként szorulunk egészségügyi ellátásra.
157 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …