Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: fogyasztóvédelem

567 cikk 1/57 oldal

Nem minden esetben fizet a biztosító

Arról kevés szó esik, hogy egyes esetekben a biztosítótársaságok utóbb különböző okokra hivatkozva mégsem teljesítik a kártérítést.

A fogyasztók többsége el sem jut a pereskedésig

Legyen szó hibás műszaki termékről, meghiúsult vagy rémálommá vált több százezer forintos körutazásokról, a békéltető eljárás ingyenes és gyors, amit ha igénybe vesznek a felek, elkerülik a pereskedést.

A pálmaolajos termékek elkülönítését kérik a boltoktól

A Tudatos Vásárlók Egyesülete kérése, hogy a boltokban tegyék egy helyen elérhetővé a tudatos vásárlóknak azokat a feldolgozott élelmiszereket, amelyekben nincs pálmaolaj, pálmazsír vagy pálmamagolaj.

Kártérítést kapnak az utasok

A kártalanítási procedúrát a Taurus ­Reisen utasai esetében is megkezdte a Tunisair, a Taurus Reisen pedig az elveszített két éjszaka árát térítette vissza az utasoknak.

Szolgáltatók útvesztőjében

A 7-es füzet a tartozás okozta jogosultságokat és kötelezettségeket ismerteti, míg a nyolcas számú a társasházban lakóknak nyújt tájékoztatást.
567 cikk 1/57 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.