Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: fogyasztóvédelem

121 cikk 1/13 oldal

Nem találtak kifogásolható csokimikulást

Biztató eredményt mutatnak az idei ünnepi bevásárlási szezon elején az egyik legkeresettebb terméktípust vizsgáló hatósági ellenőrzés eredményei.

Lesznek eljárások a black friday után

Már indult fogyasztóvédelmi eljárás a novemberi ellenőrzések alapján, a webáruházak megtévesztő hirdetései miatt, emellett az árképzésnél is előfordultak hiá­nyosságok.

Lakástüzet okozhat a jelöletlen karácsonyi fényfüzér

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakemberei ismertették a fényfüzérekkel kapcsolatos hasznos tudnivalókat és a vásárlóknak szóló tanácsokat, amelyeket érdemes ezúttal is figyelembe venni.

Eredményes a békéltetések nagy része

A Budapesti Békéltető Testület ingyenes segítségét igénybe vevők több mint fele tudott egyez­ségre jutni, de sok ügyben már nem is került a testület elé az ügy.

Egyre többen megússzák a műhelylátogatást

A Vezess.hu szakportál szerint az évről évre egyre népszerűbb négy évszakos, vagyis tavaszi-őszi cserét nem igénylő autógumik gyors iramban hódítanak.

Nem lehet trükközni a parkolójeggyel

A legjellemzőbb tévhit, hogy bármilyen parkolójegyet utólag be lehet mutatni az ellenőrző társaságnak, aminek köszönhetően törlik a büntetést. Ez a fogyasztóvédők figyelmeztetése szerint nincs így.
121 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …