Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 3., szerda, Klotild napja
HÍR TV – Keménymag:Nácizni egyet volt ideje Karácsonynak

Címke: folyóirat

12 cikk 1/2 oldal

Ne csak értsük, tegyünk is a természetért!

Idén tízéves a Varázslatos Magyarország nevű fotópályázat, ami arra ösztönzi az embereket, hogy menjenek ki a természetbe, és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit.

Megjelent az Országút folyóirat első száma

A lap hangsúlyozottan nemzeti konzervatív értékrendet követ, de kiemelik a kritika mindenkori fontosságát és nyitottságukat minden építő szellemi irányzat értékei és képviselői felé.

Ember mivoltunkban leszünk többek

A Magyar Művészet című lap előző száma után – melyben a Nemzeti alaptantervhez fűzött érvényes és fontos megjegyzéseket, adott kiváló tanácsokat – a legújabb ismét meglepően gyakorlatiasra sikerült.

Ültessünk marhahúst!

A kocka el van vetve a Múlt-kor társasjátéka, 1500 kérdést tartalmaz a történelem, az irodalom és a művészet témaköréből. Váratlan feladatokat és különleges küldetéseket két játéktáblán.

Szófestés

Az egész világon szétszóródott magyarság összekapcsolására vállalkozott az 1970-ben megalakult Anyanyelvi Konferencia, 1992-től A Magyar Nyelv és Kultúra Nemzetközi Társasága.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …