Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 13., vasárnap, Antal, Anett napja
HÍR TV - CIVIL KÖRA magyar kormány figyel a fiatalokra!

Címke: Golden State Warriors

13 cikk 1/2 oldal

Curry jött, látott, de még nem győzött

Stephen Curry 58 kihagyott mérkőzés után futott ki először a Chase Center parkettjára, és látszott rajta, hogy alig bír magával, olyan volt a feldobás előtt, mint a versenyló az indítóboxban.

Visszapörgették a naptárt a Chase Centerben

Szerdán öt mérkőzést játszottak a tengerentúli profi kosárlabda-ligában, és az ötből négy eredmény meglepetés volt. Volt, amelyik kisebb, volt, amelyik földrengésszerű.

Apokalipszis után jött a feltámadás

Gyenge rajtot vett az NBA-ben az utóbbi öt év döntőse és háromszoros bajnoki aranyérmese, a Golden ­State Warriors, amely új és gyönyörű otthont kapott San Francisco egyik öblében.

Los Angelesen a világ szeme

Európai idő szerint szerda hajnalban – a New Orleans Pelicans–Toronto Raptors, illetve az LA Lakers–LA Clippers mérkőzéssel megkezdődik az NBA 74. szezonja.

Toronto új NBA-bajnokot ünnepelhet

A Toronto Raptors a párharc hatodik meccsén 114-110-re legyőzte a háromszoros bajnok Golden State Warriors-t egy végig szoros találkozón, és így első kanadai csapatként az NBA bajnoka lett!
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége