Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: hit

11 cikk 1/2 oldal

A leghosszabb forradalom

Tőkés László püspök számára és az erdélyi magyarság egyik öntudatos rétege számára nem volt kérdéses a hithűség, a hazaszeretet.

Tongai harcos küzd a bibliai igékért

Az ausztrál sportember, saját bevallása szerint, élete harcát vívja hite védelmében, miközben a szurkolók se tudják, pontosan mit gondoljanak a nemzet Izzyjéről.

Nemzeti alapon álló, öntudatos társadalom

A kormány felismerte a hit és a vallás, valamint a szorosan kapcsolódó kulturális értékek nemzetmegtartó szerepét, és megbecsüli Magyarország különböző vallási hagyományait.

Isten szívverése

Johann Sebastian Bach számára a zene, a komponálás a hit megnyilvánulása. A zene előadása pedig istentisztelet. A mester minden hangjegyét egyedül Istennek ajánlotta.

Fabiny Tamás: merjünk elindulni a hit útján!

Merjünk elindulni a hit útján, mert a bátorság ezen az úton különösen kifizetődik – mondta Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke húsvétvasárnap Budapesten, a Rózsák terei evangélikus kollégiumban fogvatartottaknak és hozzátartozóiknak tartott istentiszteleten.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …