Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas napja
HÍR TV – CSÖRTEA Facebook demokráciákat tud tönkretenni.

Címke: Kaszás Attila-díj

12 cikk 1/2 oldal

Földes Tamás kapta idén a Kaszás Attila-díjat

A közönség szavazatai alapján Földes Tamás, a Budapesti Operettszínház művésze kapta a Kaszás Attila-díjat. A díjazott nevét Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár jelentette be a kaposvári Csiky Gergely Színházban tartott pénteki országos színházi évadnyitón – tájékoztatta a színház közleményben az MTI-t. A díjátadó gála előtt színházi szakmai konferenciát tartottak a teátrumban.

Lebegni a jóság tengerén

A Jómárja tartson meg! – többnyire így köszönt el a barátaitól. Talán még tőlem is utolsó beszélgetésünket követően. A Jómárja legyen veled, Frédi…

Önbecsülés, tartás, teljesítmény

A kezdeti évektől magas presztízst kivívó elismerésről Pokorni Zoltánt, a Hegyvidék polgármesterét kérdeztük az országos színházi évadnyitó gála után.

Ember, két lábbal a földön

Büszke vagyok a díjra, és megpróbálom képviselni azt a szellemiséget, amit Kaszás Attila ránk hagyományozott – nyilatkozta Orosz Ákos, az idei Kaszás Attila-díj nyertese.

Orosz Ákos kapta a Kaszás Attila-díjat

A díj a magyar nyelven játszó színművészek szakmai és emberi elismerésén túl Kaszás Attila színművész szellemi hagyatékának ápolását szolgálja.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …