Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 13., vasárnap, Antal, Anett napja
HÍR TV - BAYER SHOWKarácsonyék a dugódíjat készítik elő!

Címke: katalónia

59 cikk 1/6 oldal

Kegyelmet kaphatnak a katalán függetlenséget támogató politikusok

Újabb szabadságszobrot ad az USA-nak Franciaország; Svédország bezárja saját atomerőműit, míg külföldön reaktorépítésbe fektet be. Ma tárgyalja a francia nemzetgyűlés a terrorellenes törvényt; szabadon bocsáthatják a letartóztatott katalán politikusokat.

Elítélték a katalóniai terrortámadások elkövetőit

Bővítették a svéd gyermekvédelmi törvényt; életveszélyesek a közutak Rómában. Leváltották a nagykövetet a felesége verekedése miatt; a bíróság elítélte a katalóniai terrortámadások három elkövetőjét.

A minszki svéd nagykövetségen él két fehérorosz férfi

A francia Sanofi új vakcinája 95-100 százalékos hatékonyságot ígér; a szocialisták nyerték a katalán választásokat, de nem kormányozhatnak. Egy civil szervezet fogja osztályozni a világ médiumait azok „megbízhatósága” szerint; nem ad menekültstátust Svédország a két fehérorosz férfinak.

Nem tudnak kormányt alakítani a katalánok

Saját bíróságán ítélik el a genti ügyészt szexuális zaklatás miatt; Palermo az Európai Parlamenthez fordul a migrációs krízis miatt. Iszlamista jelölt kampányol a franciaországi regionális választásokon; Katalóniában egyik pártnak sem sikerült felállítania a kormányzáshoz szükséges koalíciót.

Franciaországban háborús helyzet alakult ki a drogkereskedőkkel

Orvosi kíséret is vásárolható a Brussels Airlines repülőútjain; menstruációs szabadságot vezet be egy katalán város. Senki sem volt fertőzött Lionel Messi illegális bulijában; meghalt egy rendőr az avignoni drograzzia során.

Akasztott babákkal követelik függetlenségüket a katalánok

A híres svéd orvos tudatosan AstraZeneca-vakcinával oltatta be magát. Fiktív álláspályázatokkal vizsgálják a diszkriminációt Belgiumban. A francia fehérneműboltok bugyikat küldtek tiltakozásul a miniszterelnöknek. A katalán nacionalista pártok függetlenségükért harcolnak.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége