Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 25., kedd, Géza napja

Címke: késely ajna

12 cikk 1/2 oldal

Késely Ajna ezüstérmes lett 800 gyorson

A glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokság második versenynapján több versenyző révén voltunk érdekeltek. Késely Ajna nyolcszáz méter gyorson szerzett ezüstérmet.

Késely Ajna ezüstérmes 800 méteren

Késely pályafutása negyedik érmét szerezte felnőtt világversenyen, egy éve ugyancsak Glasgow-ban a nagymedencés kontinensviadalon két második és egy harmadik hellyel zárt.

Csupán két századon múlt a dobogó

Egyelőre minden halad a maga útján Kvangdzsuban, a 18. vizes világbajnokságon: női pólósaink szombaton 17-6-ra legyőzték Új-Zélandot a nyolcaddöntőben, s a férfiak is jól jártak.

Késely körömhosszal maradt le a dobogóról

Késely Ajna hatalmas országos csúccsal negyedik 400 méter gyorson, ugyanitt Kapás Boglárka hatodik. Szabó Szebasztián a hatodik, Hosszú Katinka a legjobb idővel jutott be a hétfői döntőbe.

Szabó, Késely, Kapás és a férfi váltó is remekelt

A vasárnap délelőtti úszó előfutamokon Szabó Szebasztián (50 m pillangó), Késely Ajna, egyéni csúccsal, Kapás Boglárka (400 méter gyors) és a férfi 4x100 méteres gyorsváltó is továbbjutott.

Késely első vb-érmére hajt

Vasárnap végre megkezdődnek a versenyek medencés úszásban is a kvangdzsui 18. vizes világbajnokságon. A nyitány mindjárt magyar érmet ígér a 400 méteres női gyorsúszásban Késely Ajna révén.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …