Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: kormánypártok

31 cikk 1/4 oldal

Felrúgják a régi egyezségeket

A kormánypárti polgármesterek igyekezete ellenére nehéznek ígérkezik a közös munka azokon a településeken, ahol a Fidesz–KDNP nem tudott többséget szerezni az önkormányzati választáson.

Diktafonnal járnak az elnökségi ülésekre

Az önkormányzati választások előtt az egyik oldalon fegyelmezett és felkészült kormánypártok, a másik oldalon pedig diktafonnal járó, egymást feljelentő ellenzék – hangzott el Az igazság órájában.

Századvég: Tartja előnyét a Fidesz-KDNP

A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a Demokratikus Koalíció stabilizálta pozícióját, így Gyurcsány Ferenc pártja számít az ellenzék vezető erejének.

Medvegyev szerint a kormánypárt megőrizte vezető szerepét a helyhatóságokban

A kalinyini urnazárással fejeződtek be vasárnap a helyi választások Oroszországban, amelynek eredményét Dmitrij Medvegyev miniszterelnök úgy jellemezte, hogy a kormányzó Egységes Oroszország párt megőrizte „vezetői minőségét” és az ország első számú politikai ereje maradt.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …