Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 30., péntek, Judit, Xénia napja
HÍR TV - PUBLI CAFEMegmutatkozott a Jobbik átalakulása.

Címke: macron

122 cikk 1/13 oldal

A Pegasus elszabadult

Kezd izgalmassá válni a CIA és a CIA-hoz beütött „újságírók”, valamint a Soros által kitartott álcivilek generálta műbalhé.

Vallónia az európai szabad LMBTQ-zónák közé sorolja magát

Leállították Belgium egyik atomerőművét hidrogénszivárgás miatt · Emmanuel Macron nem akar újabb lezárásokat, csak mert néhányan nem akarják beoltatni magukat · Belgium nemzetközi segítséget kért az esőzések által katasztrófasújtott területei miatt · Vallónia bejelentette, hogy területét mától az európai szabad LMBTQ-zónák közé sorolja.

Francia búcsú Maliban

A világ koldusszegény térsége aligha birkózik meg az iszlám terrorista csoportokkal.

A néma megszólal

A francia fegyveres erőknek mindennapi tapasztalat, hogy mit jelent a nyugati politikusok elhibázott migrációs és geopolitikai stratégiája.

A franciák már nem tartják radikálisnak Marine Le Pent és pártját

Spanyolország a szükségállapotból a káoszba lépett át; egymillió francia írta alá a Macronnak írt nyílt levelet. Vakcinatolvaj ápolót tartóztattak le Spanyolországban; a franciák többsége már nem tartja radikálisnak a Nemzeti Tömörülés pártot.

Modern párbaj

A Nyugat-Európában megerősödött balliberális erők és a velük szinte teljesen azonosulni képes kereszténydemokraták néznek farkasszemet Közép-Európa uralkodó pártjaival.
122 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége