Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 25., szombat, Pál napja

Címke: Magyar falu program

70 cikk 1/7 oldal

Orvosi ellátást segítő fejlesztést nyert a 4iG

A vállalat fejlesztései az egészségügyi alapellátás keretében végzett tanácsadási, prevenciós, illetve lakossági szűrésekhez kapcsolódó háziorvosi tevékenységek informatikai támogatását szolgálják.

Orbán Viktor: Országépítő korszak van Magyarországon

A családvédelmi akcióterv folytatásáról, a Magyar falu programról, valamint a nemzeti energia- és klímavédelmi stratégia ambiciózus céljairól is beszámolt a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Folytatódik és bővül a Magyar falu program

Gyopáros Alpár hangsúlyozta: Magyarország kormánya eltökélt annak a célnak az elérésében, hogy megállítsa a magyarországi kistelepülések népességcsökkenését.

Eredményes a Magyar falu program

A falusi csok a legszebb reményeimet is felülmúlja, mert a program július elsején indult, de október 30-ig már 3500 kérelmet fogadtak be a pénzintézetek – jelentette ki Gyopáros Alpár.

Átirányítják a lakástámogatásokat

Élesen kirajzolódnak az utóbbi időszak lakásügyi lépései mögött a kormányzat családpolitikai és otthonteremtési célkitűzései.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …