Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: Mekka

6 cikk 1/1 oldal

A királyság kitárja kapuit a világnak

A konzervatív iszlám királyság trónörököse az első uralkodói generáció tagja, amely már a jólétbe született bele. Célja, hogy új alapokra helyezze az országot, kitárja a kapukat a világnak.

Szaúd-Arábiában zarándokok haltak meg

Harminchat zarándok meghalt és négy megsérült közúti balesetben a szaúd-arábiai Medina tartományban szerdán – idézte a helyi média a szaúdi egészségügyi minisztériumot.

Okosították a mekkai zarándoklatot

Kilenc hónapig készült Szaúd-Arábia az idei mekkai zarándoklat infokommunikációs igényeinek kiszolgálására. Az esemény résztvevői kétszer annyi adatforgalmat bonyolítottak, mint egy átlagos felhasználó.

A sátán megkövezésével véget ért a háddzs Szaúd-Arábiában

Mintegy 2,5 millió muzulmán vett részt vasárnap a sátán jelképes megkövezésében Szaúd-Arábiában. Ez volt a mekkai zarándoklat utolsó napja, amelynek a lezárását jelzi a világszerte megkezdődött íd al-adha áldozati ünnep.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …