Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 25., vasárnap, Blanka, Bianka napja
HÍR TV – CIVIL KÖR:Egyes csoportok amnéziás módon állnak 56-hoz

Címke: muzulmánok

7 cikk 1/1 oldal

Ostrom alatt Európa

A francia elnök bejelentette, hogy beszüntetik azt a több évtizedes gyakorlatot, amely szerint iszlám országokból küldött és fizetett imámok tanítják a muzulmán hitű francia fiatalokat.

Haragos polgár

Ha szigorúan vesszük, csak 2021 januárjában kezdődik az új évtized – a harmadik számjegy idei látványos ­váltása mégis alkalom, hogy mérlegre tegyük az elmúlt évtizedet.

Európa hibázott

A migráció a társadalmi mobilitás egy sajátos megnyilvánulási formája, amely a történelmi fejlődés folyamán gyakran ismétlődött. Ez jó pár esetben komoly biztonságpolitikai kihívást okozott.

Mindent szabad, ami liberális

Hollandia tehát az az ország, amely mindenkit befogad és elfogad, kivéve azokat, akik például csupán azért tűnnek ki a tömegből, mert férfi létükre a nőket szeretik, és ezt ki is mutatják.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …