Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

7 cikk 1/1 oldal

A jövő évben rendezik a X. Kortárs Keresztény Ikonográfiai Biennálét

A Kecskeméti Katona József Múzeum Szent vendégség (Eucharisztia/Úrvacsora) címmel rendezi meg a X. Kortárs Keresztény Ikonográfiai Biennálét 2020. március 7. és április 25. között a kecskeméti Cifrapalotában, májustól a budapesti Párbeszéd Házában, augusztusban és szeptemberben pedig a Műcsarnokban.

Fogást keresnek

A gyűlölködésre is idejében föl kell készülni. Bár még csaknem egy teljes év van hátra a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusig, a Népszava már megkezdte az alapozást.

Erdő Péter: Felelősek vagyunk a szavainkért

Felelősek vagyunk a szavainkért, a szeretet nemcsak érzelem, hanem gondolatban, szóban és cselekedetben is meg kell nyilvánulnia – mondta a bíboros, prímás esztergom-budapesti érsek.

Bemutatták a NEK programját

Erdő Péter ismertetése szerint 2020. szeptember 14–18. között a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus fő helyszíne a budapesti Hungexpo területe lesz.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …