Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: ntak

9 cikk 1/1 oldal

Megkezdődött a turizmus kötelező adatszolgáltatása

Június elsején megkezdődött a szállodák regisztrációja az új turisztikai digitális adatszolgáltató rendszerbe; az első körben a hoteleknek e hónap végéig kell végrehajtaniuk a csatlakozást.

Fehéredik a vendéglátás, tisztul a szálláspiac

A közismerten a szürkezónában mozgó területen a cégek száma folyamatosan csökken, viszont jelentősen több lett a bejelentett alkalmazott, vagyis tisztult a piac.

Jön az új turisztikai rendszer

A magyarországi szálláshelyek vendégforgalmáról valós idejű információkat a második fél évtől digitálisan gyűjtő szisztéma információs weboldala már elindult.

Fehéredés és gyorsabb adatforgalom a hotelekben

Júliustól bevezetik a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központot, aminek köszönhetően jövőre már valós időben, a teljes szektor vonatkozásában látszanak majd a turisztikai mutatószámok.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.