Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 5., vasárnap, Emese, Sarolta napja
HÍR TV – CIVIL KÖR:Ki lesz 2022-ben az ellenzék jelöltje?

Címke: portré

11 cikk 1/2 oldal

„Vállalom az emberséget”

Urbán Gyulával budaörsi otthonában beszélgettünk a családi örökségről, a bábszínházi alkotómunka törvényszerűségeiről, valamint a színházi és irodalmi élet „vériszamos” terepéről.

Ne csak nézz, gyere be!

Kelemen László, a Hagyományok Háza főigazgatója úgy véli, egyre többen ismerik fel, hogy a népművészet nemcsak hobbi, de identitást is ad. Akit érdekelnek a saját hagyományai, ebben az országban látja a jövőjét.

Ha jön Gambar

Lee McGeorge Durrell férjével, az író-természettudós Gerald Durrell-lel együtt könyveket írt, filmeket forgatott, állatkertjükben kihalás szélére került fajokat próbáltak megmenteni.

László Fülöp portréiból nyílt kiállítás a Nemzeti Galériában

A nemzetközi portréfestészet utolsó nagy alakjaként tisztelt László Fülöp arcképeiből nyílt kamarakiállítás „A nagyvilág művésze vagyok.” címmel, születésének 150. évfordulója alkalmából csütörtökön a Magyar Nemzeti Galériában (MNG).

Egy visszaeső bűnöző portréja (2. rész)

Czeglédy mögé áll a teljes baloldali–liberális ellenzék, közte a Jobbik, és az egész rendszerváltás óta példátlan módon megszavazzák, hogy kapjon mentességet, ameddig EP-képviselőjelölt.

Ferenc pápa mint vágókép

A Ferenc pápa – Egy hiteles ember című film premierjét Cannes-ban tartották, a VII. Keresztény Film- és Könyvnapok programjában novemberben már láthatta a hazai közönség.

Hercegnő Van Dyck módra

A múzeum 2,1 milliárd forintért vásárolta meg a festményt a Christie’s aukciósház decemberi árverésén. Az utóbbi száz évben ez a Szépművészeti legnagyobb értékű vásárlása.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …