Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: Rezeda Kázmér utazásai

7 cikk 1/1 oldal

Disznóvágás

Biztosan Dezsőnek fogják hívni… – morfondírozott magában Rezeda Kázmér, és úgy is lett. Magyarországon A tanú óta minden disznó Dezső, akinek meg kell halnia.

Lutefisk

Rezeda Kázmér elkövette élete legnagyobb hibáját. Ehetett volna lazacot, rákokat, burgonyagombócot, virslit vagy pizzát is. De nem. Rezeda Kázmér a lutefisket választotta.

Ikon

Ilyen tökéletes bélszínt még nem evett Rezeda Kázmér, pedig evett már bélszínt az Egyesült Államokban, Chilében és Új-Zélandon is – de eh, mit! Mostantól a bélszín hazája Debrecen, és punktum!

Ami örök

Egészen biztos, hogy a mennyei fridzsiderben is csak parizer van. Disznóból vagy bornyúból. A Jóisten ugyanis ad a formaságokra, és van érzéke az örökkévalósághoz.

Víz

Hogyhogy még senki sem írt a vízről mint gasztronómiai elegyről? – tette fel magának a kérdést Rezeda Kázmér, miután megivott egy nagy pohár párásan hűvös, tiszta vizet.

Űrkikötő Berettyóújfaluban

Rezeda Kázméron kívül szinte kizárólag kamionosok jártak a Stopba. A kamionosok különös kasztjának legnagyobb létszámú alcsoportja, a román kamionos használta leginkább ezt a réges-régi űrkikötőt.

Nagy borok a semmiből (1.)

Derecskén járt Rezeda Kázmér. Derecske különös vidék, erősen református, erősen kisgazdafészek. Ott még az ötvenes években is lábujjhegyen jártak a kommunisták.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …