Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 6., csütörtök, Ivett, Frida napja
HÍR TV – CSÖRTEAz összellenzék, mint riasztó alternativa

Címke: szuperkórház

14 cikk 1/2 oldal

Újra támadja a baloldal az újbudai szuperkórházat

A Dél-budai Centrumkórház Magyarország legmodernebb kórháza lesz, 1,2 millió embernek nyújt majd egészségügyi szolgáltatást – fejtette ki közleményében Simicskó István.

A lézerektől függ a szuperkórház jövője

A kormányoldal jónak tartotta azt a fővárosi felvetést, hogy a Kelenföldi pályaudvarhoz közelebb épüljön fel a Dél-budai Centrumkórház.

Blöffölnek a kórházügyben

Karácsony Gergely főpolgármester minden jel szerint blöffölt – hogy húzza az időt–, amikor tavaly decemberben azt mondta, hogy az új dél-budai szuperkórház felépítéséhez kelenföldi területeket ajánl fel.

Plusz-mínusz: Szemben a kampányígéretekkel

A politikai vitaműsorban Virág Andrea a Republikon Intézet stratégiai igazgatója és Farkas Örs politikai elemző voltak Szarvas Szilveszter vendégei.

Leszavazták a szuperkórházat Karácsonyék

A fővárosi Fidesz-frakció módosító javaslatában arra kérte a fővárost, hogy ugyanekkora összeggel járuljon hozzá a budapesti egészségügy fejlesztéséhez.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …