Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: velence

21 cikk 1/3 oldal

Szatyor az árban

Velencét évente 36 millió turista látogatja. Ha kell, térdig érő vízben szelfiznek, amíg az eldobált szatyrokat békésen elviszi az ár.

Kettészakad Velence?

Holnap népszavazást tartanak Velencében arról, hogy az UNESCO világörökségének részét képező városrész leváljon-e a szárazföldi Mestréről, amellyel 1926 óta közös települést alkot.

Sokakat rejtélyes félelem indít útnak

Rekordszámú turista látogatott idén Csernobilba. Majd nem sokkal később egy másik katasztrófahelyszínről, Velencéről érkeznek tudósítások, a felvételeken turisták szelfiznek a vízzel elárasztott Velencében.

Vészhelyzet Velencében a rekordmagasságú árvíz nyomán

Két idős ember életét vesztette az olaszországi Velence városában, amelyet szerdára virradó éjszaka rekord magasságú tengervíz öntött el a heves esőzések nyomán. A készültséget péntekig hosszabbították.

Elképesztő dolgokat találtak a velencei csatornákban

Több különös tárgyat, köztük egy porszívót és egy csillárt, sőt, egy szeméthordó taligát is összegyűjtöttek a Canal Grandéból a lagúnák városának csatornáiban szemetet gyűjtő gondolások vasárnap.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …