Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: Wales

45 cikk 1/5 oldal

Egy szívként dobban

A magyar labdarúgó-válogatott mindenképpen elsőként zárja az Európa-bajnoki selejtezők első felét, már csak az a kérdés, hogy egyedül vagy holtversenyben.

Szalai Ádám – Durcás kisgyerekből vezéregyéniség

Volt idő, amikor úgy viselkedett, mint egy durcás kisgyerek, aztán ráérzett arra, hogy a csapatnak vezéregyéniségként van rá szüksége. Cosimo Inguscio, Marco Rossi helyettese így jellemezte Szalai Ádámot.

Végre lesújtottak a magyar bárdok

A Groupama Arénában elért 1-0-s sikerrel a csapat továbbra is vezeti az Európa-bajnoki selejtezők E csoportját, s mostantól az esélyesek közé soroltatja magát.

Rossi ismét száműzetésben

A részsikerektől hiba megrészegedni, ám az Azerbajdzsánban aratott 3-1-es győzelem arra mégiscsak feljogosít, hogy bizakodva várjuk a Wales elleni, mai ütközetet.

Két meccs, hat pont

A magyar labdarúgó-válogatott már teljes kerettel és edzőtábor jelleggel készül Telkiben a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőre.

Kedden elkezdi a felkészülést a magyar válogatott

Az Azerbajdzsán és Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretének tagjai – hat játékos kivételével – hétfő este megérkeztek Telkibe.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.