Bayer Zsolt: Az Északi Áramlat felrobbantásáról és egyéb politikai őrültségekről + videó

Szedjük csokorba az elmúlt hét eseményeit, de nagyon vigyázzunk, hogy meg ne bolonduljunk közben.

MUNKATÁRSUNKTÓL
2023. 02. 11. 22:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szedjük csokorba az elmúlt hét eseményeit, de nagyon vigyázzunk, hogy meg ne bolonduljunk közben. Történt legelőször is, hogy az Egyesült Államok egyik ikonikus újságírója, Pulitzer-díjjal is kitüntetett oknyomozó újságírója egy hosszú cikkben megírta, hogy az Északi Áramlatot márpedig az Amerikai Egyesült Államok robbantotta fel. Persze ezt eddig is tudta minden normális ember, de más, ha le van írva. Most pedig le van írva.

Meg is születtek rögtön a reakciók, egy republikánus szenátor kijelentette, hogy nem tudja száz százalékban cáfolni mindezt, ellenben ha ez igaz, akkor egyenlő a háborúval. Megnyugtató szavak. Aztán jött a Fehér Ház, ők természetesen mindent cáfoltak, ott sem voltak, bár jó, ha emlékszünk rá, hogy két héttel a háború kitörése előtt Joe Biden egy sajtótájékoztatón ígérte meg, hogy amennyiben Oroszország megtámadja Ukrajnát, akkor Amerika fel fogja robbantani az Északi Áramlatot. No, ennek a cikknek a megjelenése után ez a bideni kijelentés kap egy vajszínű árnyalatot.

És miközben mindez napvilágra kerül, vessünk egy pillantást arra, hogy mivel van elfoglalva eközben a fényességes Nyugat: irodalmi művek, továbbá világslágerek betiltásával. Írországban éppen betiltani készülnek James Joyce ikonikus könyvét, az Ulyssest, mondván túl sok és naturális benne a szexualitásra vonatkozó leírás. Jó, ha tudjuk, hogy ugyanazok akarják a szabadszájú szexuális utalások miatt az Ulyssest betiltani, akik lelkesen üdvözlik, sőt követelik, hogy a drag queennek öltözött homoszexuálisok óvodákba is bejárhassanak, nem is tudom miért, tán szexuális felvilágosítást tartani?

Egyetemisták ne olvassanak Ulyssest, mert felzaklatja őket a sok szex, de meleg drag queenek tartsanak 3-4 éves gyerekeknek szexuális felvilágosítást! Logikus, ugye? Hollandiában pedig Samuel Beckett Godot-ra várva című darabját tiltják be éppen, mivel öt férfi főszereplője van a műnek, de ők úgy gondolják, hogy női szereplőkkel kell eljátszani. De mivel Beckett ezt megtiltotta, ezért ők úgy gondolják, ha nem, nem. Nem lesz előadás.

Walesben, Angliában pedig Tom Jones egyik legnagyobb slágerét, a Delilah-t tiltják be éppen. Azt a Delilah-t, amelyet a walesi rögbicsapat szurkolói például, kvázi második himnuszként énekeltek. Az ok egyszerű, a szám arról, hogy egy féltékeny férfi féltékenységében megöli a szerelmét.

De akkor ne álljunk meg félúton! Tiltsuk be Jimmy Hendrixet is, ugyanis a Hey Joe ugyanerről szól, de ez még hagyján, de Hobó Deák Billel közösen magyarul is elénekelte. Úgyhogy, én azonnal követelem Hobót, a Hobo Blues Bandet és Deák Bill Gyulát is tiltsuk be! Vagy tiltsuk be az összes woke, neomarxista elmebeteget! Tessék választani!

- zárta videóját Bayer Zsolt.

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.