Remek fotós kiegészítő érkezett az almás telefonokhoz

A ShiftCam új fotós kiegészítője a MagSafe-kompatibilis iPhone-okhoz készült SnapGrip. Ez több színben is elérhető lesz, de sajnos az árát és a szállítási dátumokat nem közölték még. Ettől a gyártótól származik a ProGrip és a RevolCam is.

Forrás: Origo.hu2022. 04. 27. 9:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MagSafe miatt a termék az összes iPhone 12 és iPhone 13 modellel működik. A SnapGrip kioldógombot, beépített akkumulátort és markolatot jelent egyben.A funkciók Bluetooth-on keresztül működnek. Az akku méretéről sajnos nem adtak ki információt – olvasható az Origó cikkében.

A SnapGrip álló és fekvő módban egyaránt használható, szelfizéshez is bevethető.A gyártó SnapPod nevű megoldása is kompatibilis a termékkel, de a Tripod Mount is kiegészíthető vele, valamint a SnapLoght LED-es fény.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

 

 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.