Közeledik az Apple első összehajtható készüléke

Egy neves elemző forrásai szerint 2024-ben jöhet az első összehajtható Apple eszköz, ami egy iPad lesz.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 22. 8:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokan várják már, hogy az Apple is hozzon egy összehajtható készüléket, de az a CCS Insight neves elemzői és vezetője (Ben Wood) szerint nem iPhone lesz. Hanem iPad – olvasható az Origó cikkében.

Az első összehajtható Apple készülék, egy összehajtható iPad állítólag 2024-ben érkezik majd, és azért nem iPhone lesz, mert az veszélybe sodorná a többi iPhone eladásait. Ezen felül minimum 2500 dollárba kerülne egy összehajtható iPhone.

Az Apple állítólag minden technikai hibát szeretne elkerülni az összehajtható mobilnál, ezért inkább a tabletekkel lép be a kategóriába. Egy másik neves elemző, Ming-Chi Kuo korábban 2024-re várt összehajtható iPhone-t. Így az tehát egyre valószínűbb, hogy az Apple 2024-ben állna elő valamilyen hajtogatható eszközzel.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.