Egy iPhone-ra írt appért már tízezer dollárt is kérhetnek

Új árazási eszközöket vezetett be az Apple az App Store-on.

Munkatársunktól
Forrás: Origo.hu2022. 12. 11. 7:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új árazási eszközöket vezetett be az Apple az App Store-on, egy iPhone-ra írt appért már tízezer dollár is kérhető.

Az Apple kiszélesítette a fejlesztők számára elérhető árazási opciókat az App Store kapcsán. 2023 tavaszától így 0,29 dollár a legalacsonyabb ár, amit egy appért el lehet kérni, továbbá tízezer dollár a legmagasabb.

A fejlesztők 175 országban 45 valutában külön-külön árakat is megszabhatnak majd, az appok és előfizetések árai pedig 0,1 dolláronként emelhetőek tízdolláros határig, fél dollárral tíz és ötven között.

Szintén újdonság, hogy az eddig megszokottnak számító, 0,99 dolláros ár és előfizetői díj helyett már 0,9 és egy dollár is beállítható, ami állítólag a csomagok és éves díjak kezelésénél könnyebbség. A fejlesztők területenként változtathatják ezentúl az árakat.

Az eredeti cikk Már tízezer dollárba is kerülhet egy iPhone-app címmel olvasható az Origó.hu oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.