Megérkezett Európába az Apple otthoni javítási programja

Sajnos drága rémálomnak bizonyulhat a „csináld magad” szerelgetés.

Munkatársunktól
Forrás: Origo.hu2022. 12. 07. 9:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Államokban való tavaszi debütálását követően most nyolc európai országban is elérhetővé vált az Apple otthoni kütyüjavítási lehetősége. Ennek keretében közvetlenül a vállalattól beszerezhetőek egyes cserealkatrészek bizonyos iPhone és Mac számítógépekhez, plusz a javítások elvégezéséhez szükséges profi szerszámkészlet is bérelhető a vállalattól.

Az otthoni javítási program most Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Lengyelországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Svédországban vált elérhetővé. 

Az érdeklődők az iPhone 12, az iPhone 13, a harmadik generációs iPhone SE, továbbá az Apple Silicon rendszerlapkás Mac számítógépek kétszáznál is több alkatrészét vásárolhatják meg.

Az otthoni javítási program elérhetővé válása szinte teljesen szimbolikus lépésnek mondható, a termékek összeszerelési módja miatt az otthoni javítás egyáltalán nem javasolt, ráadásul a szükséges eszközök bérlése meghökkentő logisztikai nehézségekkel és anyagi kockázatvállalással jár. A javítási program problémáiról korábban már beszámolt az Origo.hu.

Az eredeti cikk Megjött Európába az Apple kütyüjavító programja címmel olvasható az Origo.hu oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.