időjárás -1°C Ingrid , Ágota 2023. február 5.
logo

Megérkezett Európába az Apple otthoni javítási programja

Munkatársunktól
Forrás: Origo.hu
2022.12.07. 09:45 2022.12.07. 15:49
Megérkezett Európába az Apple otthoni javítási programja

Az Egyesült Államokban való tavaszi debütálását követően most nyolc európai országban is elérhetővé vált az Apple otthoni kütyüjavítási lehetősége. Ennek keretében közvetlenül a vállalattól beszerezhetőek egyes cserealkatrészek bizonyos iPhone és Mac számítógépekhez, plusz a javítások elvégezéséhez szükséges profi szerszámkészlet is bérelhető a vállalattól.

Az otthoni javítási program most Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Lengyelországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Svédországban vált elérhetővé. 

Az érdeklődők az iPhone 12, az iPhone 13, a harmadik generációs iPhone SE, továbbá az Apple Silicon rendszerlapkás Mac számítógépek kétszáznál is több alkatrészét vásárolhatják meg.

Az otthoni javítási program elérhetővé válása szinte teljesen szimbolikus lépésnek mondható, a termékek összeszerelési módja miatt az otthoni javítás egyáltalán nem javasolt, ráadásul a szükséges eszközök bérlése meghökkentő logisztikai nehézségekkel és anyagi kockázatvállalással jár. A javítási program problémáiról korábban már beszámolt az Origo.hu.

Az eredeti cikk Megjött Európába az Apple kütyüjavító programja címmel olvasható az Origo.hu oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.