Már szervezi az új cégét a OnePlus egykori társalapítója

Carl Pei 7 millió dollárt szerzett a következő ötletéhez, és az is kiderült, hogy kiktől.

Forrás: ORIGO.HU2020. 12. 13. 20:44
null
Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A OnePlus társalapítója, Carl Pei sokak meglepetésére döntött úgy két hónappal ezelőtt, hogy új fejezetet nyit az életében, amelyben a OnePlusnak már nincs hely. Carl Pei elhagyta a OnePlus céget, és annyit elárult, hogy valami új fába szeretné vágni a fejszéjét. A jelentések szerint ő már akkor pontosan tudhatta, hogy mibe, ugyanis mostanra 7 millió dolláros tőkét szerzett. Arra is fény derült, hogy igen komoly emberek fektettek be a titkos ötletébe – olvasható az Origo cikkében.

Fotó: PIXABAY

Köztük van az iPod feltalálója, Tony Fadell, Casey Neistat YouTuber, Kevin Lin Twitch-társalapító, Steve Huffman Reddit-ügyvezető, Liam Casey PCH-alapító, Paddy Cosgrave Web Summit-alapító és a Product Hunt ügyvezetője, Josh Buckley.

Carl Pei új cége Londonban nyit irodát, jelenleg dolgozókat toboroz, 10 alkalmazottja már van. Azt nem tudni, mi lesz a cég profilja, de a tippek szerint zenei hardverrel foglalkozik majd a vállalat – olvasható az Origo cikkében.

Új kiberdizájn kezdődik: brutálisan néz ki az új mobil

Minden eddigi okostelefonnál nagyobb kameramodult kapott, igazi kiberdizájn: sajnos egyelőre csak Kínában előrendelhető.

Igencsak vadul néz ki, új kiberdizájn kezdődhet az új okostelefon megjelenésével, amely radikálisan eltér a korábbi szériától, a OnePlus 8T-től. Egyszerre akar megszólítani két közönséget, a Cyberpunk 2077 videójáték és a OnePlus rajongóit – írja a Veol.hu.

A Weibo mikroblog portálon felbukkant kütyü Kínában mintegy 190 ezer forintnak megfelelő jüanért előrendelhető.

Az igazán sok eredeti dizájnelemet hordozó, anyagában a gyártó népszerű sandstone tokjának felületére hajazó, kiberpunk mobil jellegzetes megjelenésére még rátesz egy lapáttal a hátoldalán található Cyberpunk 2077 logó. De a legerőteljesebb hatást az óriási kameraegység nyújtja, ami elterpeszkedik szinte a telefon teljes hátlapján. A szoftveres kezelőfelület is kapott pár Cyberpunk 2077 témát, s egyedi háttérképet is. Két speciális kameraszűrője a „Night City” és a „North California.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.