Olcsóbbak lehetnek a következő összehajtható mobilok

A Samsung Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 is 20 százalékkal olcsóbbak lehetnek az elődmodellekhez képest.

Forrás: ORIGO.HU2021. 06. 11. 21:14
null
Samsung GALAXY Z FLIP4 Forrás: ORIGO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az összehajtható okostelefonok vételára extrém magas, a Samsung Galaxy Z Fold 2 például 2000 eurón nyitott, és még mindig nehezen ment 1800 euró alá az európai piacon. A pletykák szerint a Samsung a következő, idén nyárra várható generációnál valamennyit már tud csökkenteni az árakon. Az új modellek az elődökhöz viszonyítva 20 százalékkal olcsóbbak lehetnek – olvasható az Origo cikkében.

Samsung GALAXY Z FLIP 4
Fotó: ORIGO

Amennyiben tényleg sikerül ilyen mértékben csökkenteni az árakat, akkor a Galaxy Z Fold 3 akár 1600 euróért is vihető lehet majd, ami még mindig szörnyen magas összeg, de legalább csökkenést jelez a kategóriában. A Galaxy Z Flip 3 ára is kedvezőbb lehet ezzel párhuzamosan.

Utóbbi készülék egyébként a hírek alapján középkategóriás chipre vált, továbbá 4G-s verzió is belőle, ezért az ára akár 1100-1200 euróra is lecsökkenhet. A szakemberek szerint ez a legjobb eset, de kedvező trendet jelez: fejlesztések mellett is csökkenni kezdhet az összehajtható mobilok árazása.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.