Katalin hercegné edzésprogramja

Katalin cambridge-i hercegné, ismertebb nevén Kate Middleton irigylésre méltó alakjával is kitűnik évek óta. Mi a titka a háromgyermekes anyukának? A CsupaSport cikkéből kiderül.

Forrás: CSUPASPORT.HU2021. 06. 04. 20:40
KATALIN hercegnõ
Blackpool, 2019. március 6. Katalin cambridge-i hercegnõ, Vilmos cambridge-i hercegnek, a brit trónörökös elsõszülött fiának a felesége az angliai Blackpool városban tett látogatása során 2019. március 6-án. MTI/EPA/Peter Powell Fotó: Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brit királyi család tagjai folyamatosan a figyelem központjában állnak. Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné különösen népszerű. A hercegné ritkán ad interjút, arról pláne keveset beszél, hogy milyen mozgásformával és étrenddel tartja gyönyörű alakját. Pedig sokan kíváncsiak lennének, hogy a 37 éves háromgyermekes anyuka mit sportol. A Harpers Bazaar megpróbált utánajárni.

Edzés

A hercegné mindennap edz, kardio és súlyzós tréningeket végez, mégpedig személyi edző nélkül. Kedvencei közé tartoznak a plank edzésgyakorlatok. Katalin emellett minden nap jógázik, ami nemcsak abban segít neki, hogy még erősebb, izmosabb legyen, hanem megtalálja benne a nyugalmat is. Vilmos felesége szeret teniszezni, úszni, evezni és futni is. Egy bennfentes szerint Katalin gyakran fut Norfolkban, olykor a kutyáival is. Katalin terhességei alatt sem mondott le a sportról, legfeljebb könnyített tréningeket végzett akkor.

Katalin cambridge-i hercegnő irigylésre méltó alakjával is kitűnik évek óta
MTI/EPA/Peter Powell

Étkezés

Katalin a napot egy pohár zöld turmix elfogyasztásával kezdi, amely tartalmaz algát, kelkáposztát, spenótot, koriandert, áfonyát és zöldtea-port. Az ebédjét magas antioxidáns-tartalmú ételek teszik ki. Sok salátát, szezonális gyümölcsöt, halat eszik. Kedvencei a görögdinnyés saláták, a gazpacho, azaz a hideg zöldségleves és a zöldséges bulgur. Vacsorára előfordul, hogy sült csirkét vagy curryt eszik, amit közösen készítenek el Vilmos herceggel. A hercegné arról már többször nyilatkozott, hogy szeretnek főzni, és a gyermekeit is bevonja a konyhai előkészületekbe.

Diéta

Katalin nem nagyon szorul rá, hogy diétázzon, ám gyermekei születése után mégis figyelt erre. György herceg 2013-ban, Sarolta hercegnő 2015-ben, míg Lajos herceg 2018-ban született. A világ mind a három gyermek születése után megcsodálhatta, hogy édesanyjuk hetek alatt visszanyerte az alakját. Katalin ilyenkor a Dukan-diéta szerint étkezett, amely magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú ételek fogyasztását írja elő.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.