Elismerés a magyaroknak a győri Audi vezetőjétől

„Magyarország a különösen szorgalmas, szenvedélyes és okos emberek otthona” – írja Alfons Dintner a LinkedIn-en.

Magyar Nemzet
2023. 05. 18. 18:53
Alfons Dintner, Audi Hungaria Zrt. igazgatósági elnök Forrás: LinkedIn
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyarország a különösen szorgalmas, szenvedélyes és okos emberek otthona” – írja LinkedIn közösségi oldalán Alfons Dintner, a győri Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke. Szerinte ez az egyik fő oka az Audi Hungaria harmincéves sikertörténetének. 

Akarni, tudni és tenni: Ez az a hármasság, amely annyira népszerűvé teszi termékeinket és szolgáltatásainkat. A szorgalom és a szenvedély nyilvánvalóan velejárója annak az 50 ezer embernek, az Audi Hungaria munkatársainak, szolgáltatóinak és beszállítóinak, akik velünk vagy nekünk dolgoznak

– írja Alfons Dintner.

Beszámol arról is, hogy ismét van ok az ünneplésre, mivel döntő szakaszához érkezett a győri Széchenyi István Egyetem Tudományos és Innovációs Parkja.

– Mára 2155 mérnökünk mintegy 80 százaléka partneregyetemeinken, több mint fele a győri egyetemen végezte képzését – számol be róla a szakember. Úgy fogalmaz: ez az út soha nem volt egyirányú utca: számos együttműködéssel, tanszékekkel, kutatási és fejlesztési projektekkel dolgoznak együtt a tudományos világgal; az alapkutatástól a tervezésig, a gyártástól a versenypályáig, a digitalizáció, az elektromosítás és a fenntarthatóság számos jövőbeli témája mellett hamarosan a tudományos és innovációs parkban is. 

„Isten hozott, jövő!” – zárja sorait közösségi oldalán a győri Audi vezetője.

Borítókép: Afons Dintner, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.