Válik Parragh László és felesége

Parragh László és Horváth Bianka válópere még folyamatban van. Horváth Bianka külön életet folytat gyermekeivel.

2023. 10. 09. 13:30
Parragh László, Horváth Bianka Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Fehér Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megromlott házaságuk miatt Horváth Bianka – korábban Parragh Bianka – ez év tavaszán megszakította és lezárta életközösségét Parragh Lászlóval – értesült a Világgazdaság. A házasság felbontása iránti bontóper folyamatban van. Horváth Bianka külön életet folytat gyermekeivel. A hölgy korábban a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsának tagja volt hat évig.

Horváth Bianka a hatéves mandátuma után távozott, helyére Búza Éva, a Garantiqa Hitelgarancia vezetője érkezett. 2009-től az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar Vállalkozásmenedzsment Intézetének oktatója, 2014 és 2017 között a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Karán, Közpénzügyi és Államháztartási Intézet egyetemi adjunktusa, az egyetem tudományos munkatársa volt 2017–2019 között, majd tudományos főmunkatárs lett 2020-ig.  

Parragh László gazdasági szakember, üzletember 2000 óta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, 2017 óta a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja, 2023-ban megkapta a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal. 

Borítókép: Parragh László és Horváth Bianka (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Fehér Gábor)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.