Lázár János: A minőségért nem kell messzire menni

A német gazdaság gyarapodásához a magyarok hozzájárulása tagadhatatlan – hangsúlyozta az építési és közlekedési miniszter.

2023. 11. 21. 19:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az elmúlt évtizedek közös eredményei miatt is érdemes a német gazdaságnak előbb gondolkodnia a kelet-közép-európai munkaerő- és növekedési tartalék jobb kiaknázásában, mint harmadik országbéli erőforrások tömeges bevonásában – hangsúlyozta Lázár János építési és közlekedési miniszter a Facebook-bejegyzésében, majd hozzátette:

– A német gazdaság gyarapodásához ugyanis a magyarok hozzájárulása tagadhatatlan. Ami pedig a tárcámat illeti, infrastruktúra-fejlesztéssel, egyszerűbben hozzáférhető közlekedési szolgáltatásokkal és az építésügy szigorú és transzparens szabályozásával járulunk hozzá a jó együttműködésekhez

– fejtette ki Lázár János a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara konferenciáján.

Borítókép: Lázár János (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.