Negyvenszázalékos akciót jelentett be az egyik élelmiszerlánc

Hús, gyümölcs, sós snack is lesz.

Forrás: Világgazdaság2024. 02. 22. 12:05
null
20230306 Kaposvár A vásárlókért „harcolnak” az üzletláncok. Szinte naponta jelentik be, hogy mely termékek árát mérséklik. Vannak olyan boltok, ahol csak néhány élelmiszer ára változott, a Lidl bejelentette, újabb száz termék árát csökkentik. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap Fotó: Lang Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Penny február 22-én induló heti akcióiban számos termék árát akár 40 százalékkal is csökkenti valamennyi üzletében, így a friss zöldségekét és gyümölcsökét, bizonyos húskészítményekét, fagyasztott élelmiszerekét vagy a sós snackekét – adta hírül a Világgazdaság

Az üzletlánc azt írja, hogy egész évben akciókkal, bolti és digitális kuponokkal, valamint hűségprogrammal várja a vásárlókat, akik csütörtöktől akár 40 százalékkal kedvezőbb áron juthatnak az alábbi termékekhez:

  • friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, 
  • bizonyos húskészítményekhez, 
  • fagyasztott élelmiszerekhez vagy akár 
  • sós snacktermékekhez valamennyi üzletben. 

Hozzáfűzik, hogy ez még nem minden, mert emellett egyes friss húsok, pékáruk és tejtermékek ára is jelentősen csökken. Megjegyzik, hogy a hűségprogramjukkal további nagyszerű ajánlatokkal várják a vásárlókat. Egyre többen veszik igénybe a digitális Penny-kártyát is az applikáción keresztül, a recepttárat pedig folyamatosan frissítik. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Lang Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.