Véget ért egy korszak, lemondott Bogsch Erik

Már azt is tudni, hogy ki lesz a Richter igazgatóságának új elnöke.

2024. 02. 26. 12:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Március 1-jei hatállyal, igazgatósági tagsága megtartása mellett lemondott a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről Bogsch Erik – tájékoztatta a távirati irodát a gyógyszeripari társaság.

Az igazgatóság hétfői ülésén Vizi E. Szilveszter igazgatósági tagot választotta meg a testület elnökévé, helyettese pedig a szintén igazgatósági tag Pintérné Hardy Ilona lesz a 2024. március 1. és a társaság 2027-es közgyűlésig terjedő időszakra.

A Richter igazgatósága Bogsch Eriknek a társaság iránti elkötelezettsége és annak eredményeihez való kimagasló hozzájárulása elismeréseként örökös tiszteletbeli elnök címet adományozott. Közölték továbbá, hogy új alapítványt hoznak létre Bogsch Erik Gyógyszerkutatási Alapítvány néven és azonos névvel díjat alapítanak. Bogsch Erik negyed évszázadon keresztül, 1992 és 2017 között volt a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója.
 

Borítókép: Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságának távozó elnöke (Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Molnár Péter)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.