Jótékonyságból gyűjtik a búzaszemeket

A Kárpát-medence teljes magyar gazdatársadalmát bevonva szervezi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magosz a Magyarok kenyere – 15 millió búzaszem programot.

Magyar Nemzet
2019. 07. 17. 17:09
null
A kenyér a nemzeti összetartozást szimbolizálja Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kárpát-medence teljes magyar gazdatársadalmát bevonva szervezi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magosz a Magyarok kenyere – 15 millió búzaszem programot, az idén minden eddiginél többen vesznek részt a jótékonysági kezdeményezésben.

A program célja, hogy a Kárpát-medence magyar gazdái búzájuk egy részét nemzeti összefogással a határon innen és túl élő, rászoruló magyar gyermekek ellátására adományozzák.

A kenyér a nemzeti összetartozást szimbolizálja
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Jakab István, a Magosz elnöke kedden kiemelte: a gazdaember a jó cél érdekében örömmel adakozik a lehetőségéhez mérten, mivel tudja, hogy ezáltal az elkövetkező nemzedékeknek is lehetőséget teremt arra, hogy emberséggel szolgálhassák nemzetüket.

Győrffy Balázs, a kamara elnöke pedig azt emelte ki, a program a nemzeti összetartozás egyik szimbóluma.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.