Távozik posztjáról Perényi Zsigmond, az ITM államtitkára

Távozik az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára. Perényi Zsigmond saját kezdeményezésére, egészségi okokból válik meg posztjától, amelyet tavaly ősz óta tölt be – közölte a tárca csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: MTI2020. 06. 25. 10:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közleményben azt írták, hogy az államtitkári megbízatás megszűnésének időpontját a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök határozza meg.

A kormányzati struktúrában az innovációs és technológiai miniszter felel az európai uniós források felhasználásáért. A tárca új szakterületi államtitkárának személyéről a későbbiekben születik döntés. Az átmeneti időszakban a fejlesztéspolitikai ügyeket az innovációs és technológiai miniszter közvetlen irányítása alatt kezeli a minisztérium.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.