Az emberek nem hagyhatják el a lakhelyüket

Örvendetes azt látni, mennyire segítőkészen viselkednek egymással az emberek.

2020. 03. 20. 15:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már egy hete otthon végzem a munkám. Az emberek nem hagyhatják el a lakhelyüket, csakis élelmiszer-vásárlás, orvoslátogatás vagy munkavégzés céljából. Az idősek számára kijelöltek egy idősávot, délelőtt 10 és dél között: ekkor csakis ők mehetnek a boltokba. A kormány elrendelte a kötelező maszkviselést, annak hiányában valami mással kell eltakarnunk az arcunkat. Sokan házi készítésű maszkot hordanak, de még az orvosok is hiánnyal szembesülnek. Alapvetően meg vagyok elégedve a szigorú intézkedésekkel, talán a tájékoztatáson javíthatna valamelyest a kormány. Örvendetes viszont azt látni, mennyire segítőkészen viselkednek egymással az emberek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.