Több mint hatszáz új, napi fertőzést igazoltak Lengyelországban

Lengyelországban 603 új koronavírus-fertőzést regisztráltak az elmúlt 24 órában, ezzel az igazolt fertőzöttek száma elérte a 73 650-et – derül ki az egészségügyi minisztérium szombati bejelentéséből.

Forrás: MTI2020. 09. 12. 13:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tárca hozzátette azt is, hogy az elmúlt 24 órában 13-an haltak bele a vírus okozta Covid–19-betegségbe, így a halottak száma 2182-re nőtt. A gyógyultak száma 59 725.

Lengyelországból az első fertőzést március 4-én jelentették. Március 20-án a kormány járványhelyzetet hirdetett, ennek keretében hozta meg a járvány kezeléséhez szükséges intézkedéseket, a korlátozásokat pedig májusban és júniusban szakaszonként oldotta fel.

Mindazonáltal augusztus óta több, egészségügyi korlátozást is bevezettek azokkal az országokkal szemben, ahol növekedésnek indult a regisztrált fertőzések száma.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.