Varga Judit szerint ilyen a szociális Európa magyarul

Az igazságügyi miniszter Portugália egyik legnagyobb kereskedelmi csatornájának adott interjút a portói EU-csúcson.

Magyar Nemzet
2021. 05. 07. 13:52
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A szociális Európa magyarul: család, munkahelyteremtés, innováció”

– fogalmazott Varga Judit Portugália egyik legnagyobb kereskedelmi csatornájának, a TVI Portugalnak adott interjújában. Ahogy arról lapunk is beszámolt, kétnapos szociális csúcstalálkozót tartanak az EU vezetői, illetve az állam- és kormányfők a hétvégén Portóban, a magyar delegációt Orbán Viktor vezeti. A miniszterelnököt elkísérte Varga Judit igazságügyi miniszter, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Varga Judit a Facebook-oldalán osztott meg részleteket a pénteki interjú tartalmáról. „Szóba kerültek a magyar–portugál kétoldalú kapcsolatok is, ezzel kapcsolatban elmondtam, hogy noha országaink földrajzilag Európa különböző pólusain helyezkednek el, a pozitív hangvételű, kölcsönös tisztelet talaján álló párbeszéd révén egyre több kérdésben tudunk közös szempontokat feltárni. Végül összegeztük Magyarország koronavírus elleni védekezését és annak sikerességét. A magyar kormány időben felismerte a keleti vakcinák hatékonyságát, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy hazánk átoltottság terén az első legyen az Európai Unióban” – írta a miniszter.

A szociális Európa magyarul: család, munkahelyteremtés, innováció.

📺 Erről beszéltem Portugália egyik legnagyobb...

Közzétette: Varga Judit2021. május 7., péntek

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.