Néhány napig volt csak szabadlábon az őrizetbe vett muszlim férfi

A 20 éves muszlim férfi korábban olyan videót posztolt, amelyen „Allah Akbar” kiáltással arról beszél, hogy bemegy egy rendőrőrsre, és ott lövöldözni fog. Legutóbb fényes nappal egy bevetésen lévő tűzoltóautót rabolt ki, a lopást filmre vette, majd hencegett a tettével a közösségi oldalakon. Most újra őrizetbe került, ezúttal a francia oktatási minisztert fenyegette meg halálosan – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 10. 08. 19:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra őrizetben van Rayanne B. A muszlim férfi néhány napja rabolt ki fényes nappal egy tűzoltóautót, a történteket filmre vette, és tettével az egyik közösségi oldalon dicsekedett.

Amint arról hírügynökségünk is beszámolt, a 20 éves fiatalember érthetetlenül enyhe büntetést kapott a felsorolt tetteiért, 24 óra elteltével ugyanis kiengedték a rendőrségről, büntetése pedig mindössze annyi volt, hogy részt kell vennie egy állampolgársági tanfolyamon.

A fiatalembert annak ellenére is csak egy napig tartották bent a rendőrségen, hogy egy másik felvételen „Allah Akbar” kiáltással arról beszél, hogy bemegy egy rendőrösre és ott lövöldözni fog.

A férfi néhány nap után most ismét őrizetbe került, ezúttal azért, mert halálosan megfenyegette Jean-Michel Blanquer francia oktatási minisztert.

Azt, hogy az oktatási miniszter elleni halálos fenyegetésnek mi lesz a következménye, egyelőre nem tudni.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Twitter/Képernyőfotó

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.