A háború borzalmai szavakkal elmondhatatlanok

Képeken és videókon látható, hogy mit élnek át a veszélyes övezetekben lakó ukránok.

Forrás: Twitter2022. 03. 29. 7:46
null
Lviv, 2022. március 27. Sûrû, fekete füst száll a magasba egy orosz légicsapást követõen a nyugat-ukrajnai Lvivben 2022. március 26-án. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai mûvelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/PAP/Wojtek Jargilo Fotó: Wojtek Jargilo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felvételen, ahogy a három rakétatámadásban megsérült olajraktár fekete füstje beteríti a környéket. A videó 500 méteren belüli távolságból készült a felirat szerint.

 

Szörnyű látványt nyújtanak Mariupol elpusztított lakóépületei:

 

Egy ukrán férfi által megosztott videón az látható, hogy felesége és kisgyermeke megsebesült, miután egy orosz rakéta a házuk közelében robbant fel:

 

Hajnali 3.45 Lvivben. Újabb légiriadó szirénái hallatszódnak. Több riasztás is érkezett a hétvégi rakétacsapások óta.

 

Egy térfigyelő kamera felvétele egy ukrajnai, civileket ért rakétatámadásáról. A posztoló szerint egy humanitárius vonal mentén történt az eset Harkivban március 26-án.

 

Egy ukrán tömblakásból felvett videón először látható, majd hallható és szemmel láthatóan a jelenlévők számára érezhető is egy, a közelben becsapódott – vélhetően hiperszónikus – bomba robbanásának ereje.

 

Erős robbanások, hatalmas füstfelhők és ijedt lakosok a nyugati Lviv városában:

 

Kijev régiójában sem szűnnek a bombázások:

 

Borítókép: sűrű, fekete füst száll a magasba egy orosz légicsapást követően a nyugat-ukrajnai Lvivben (Fotó: MTI/PAP/Wojtek Jargilo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.