Szánthó Miklós: Ismét a Soros-hálózat ítélte el Magyarországot

A HRW szakértői segítséget nyújtva végig manipulálta a folyamatot Gwendoline képviselőn keresztül.

Forrás: Facebook2022. 09. 17. 13:39
DELBOS-CORFIELD, Gwendoline
Budapest, 2021. október 1. Gwendoline Delbos-Corfield francia európai parlamenti (EP) képviselõ, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselõcsoport alelnöke, az EP Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) tényfeltáró delegációjának vezetõje sajtótájékoztatót tart az EP budapesti irodájában 2021. október 1-jén. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gwendoline képviselő egyik felkészítője – az OSF, a Helsinki, az Amnesty, a Transparency stb. mellett – a szintén a nyílt társadalom hálózatához tartozó Human Rights Watch (HRW) volt, ezt a képviselő európai parlamenti adatlapjáról tudhatjuk. Ez a szervezet régóta azt állítja, hogy Magyarország nem demokrácia többé. 2020-ban arról írtak cikket, hogy Magyarországon „tízmillió ember él önkényuralom alatt” – írta hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Szánthó Miklós.

A HRW szakértői segítséget nyújtva végig manipulálta a folyamatot Gwendoline képviselőn keresztül a saját, nyílt társadalom utópiájának megfelelő narratívája szerint. 

És hol volt a legnagyobb visszhangja a Soros-szervezetek diktálta EP-s mesedélutánnak? Igen: a Soros fizette hazai médiában (444, Telex). És kik szavazták meg a jelentést? Annak a magyarországi baloldalnak az EP-képviselői, mely baloldal kampányát a szintén a nyílt társadalomhoz tartozó Action for Democracy finanszírozta.

Borítókép: Gwendoline Delbos-Corfield francia európai parlamenti (EP) képviselő, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség képviselőcsoport alelnöke, az EP Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) tényfeltáró delegációjának vezetője sajtótájékoztatót tart az EP budapesti irodájában 2021. október 1-jén (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.