időjárás -3°C Angelika 2023. január 27.
logo

Elon Musk a Brassó megyei Törcsvár kastélyában ünnepel

Forrás: Foter.ro
2022.10.30. 19:51 2022.10.30. 20:12
Elon Musk a Brassó megyei Törcsvár kastélyában ünnepel

Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere számos más dúsgazdag üzletember és világsztár társaságában a Brassó megyei Törcsvár kastélyában szervez halloweeni bulit vasárnap este – írja a Főtér.ro.

Musk úr egy hatalmas halloweenbuli erejéig bérelte ki a nevezetes (és a hazai bulvármitológiában a Drakula grófhoz kötődő) várkastélyt.

A hírek szerint a vasárnap esti bulira körülbelül kétszáz ember hivatalos, köztük olyan megamágnások, mint Larry Page és Sergey Brin (Google-alapítók), Peter Thiel (a PayPal alapítója), Luke Nosek (Hotmail-alapító), de egyes források Angelina Jolie nevét is rebesgetik.

A hírek szerint az illusztris meghívottak vasárnap este érkeznek meg a kastélyba, mert szeretnék kerülni a feltűnést. A buli hétfő reggelig tart, Musk úr ugyanis egy napra bérelte ki a kastélyt – teszi hozzá a Főtér.ro.

A vendégek egy része már szombaton megérkezett, és egy turisták kiszolgálására átalakított esztenán hagyományos erdélyi vacsorát költhettek el, majd helyi népszokásokat felelevenítő előadást láthattak, és tábortűz is volt, annak rendje és módja szerint. A buli a beszámolók szerint hajnali háromig tartott.

Az ünnepi menüsor várhatóan nem akármilyen lesz, Musk ugyanis Románia legjobb séfjei közül tizenkettőt kért fel arra, hogy gondoskodjanak a vendégsereg ellátásáról.

Emellett a halloweeni parti is eseményszámba megy majd, annak elnevezése ugyanis – ha már Erdély – Dracula’s Experience, és egy rendezőt kértek fel a megszervezésére.

A meghívottakat Brassó-közeli luxusvillákban szállásolták el, és természetesen szigorúan őrzik őket.

A buli amúgy nem csupán egyszeri nyereséget hozhat a környéknek és akár egész Erdélynek: turisztikai szakemberek szerint Musk vagy a többi ismert résztvevő közösségi oldalaikon megjelenő posztjai világszerte még inkább felkeltheti az érdeklődést a régió iránt – olvasható a Főtér.ro oldalán.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.