Tokaji aszút is ittak az Elon Musk részvételével megtartott erdélyi luxusbulin + videó

A Halloween alkalmából Törcsváron megszervezett partin megadták a módját – írja a Főtér.ro.

Forrás: Foter.ro2022. 10. 31. 8:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy az várható volt, alaposan felpezsdült Brassó és Törcsvár környéke vasárnap, hiszen nem minden nap érkeznek a világ leggazdagabb üzletemberei és világsztárok a környékre.

A többek között Peter Thiel (a PayPal alapítója), Larry Page és Sergey Brin (Google-alapítók) valamint Luke Nosek (Hotmail-alapító) – és persze a legnagyobb „sztárként” beharangozott Elon Musk – részvételével a vasárnap éjszakára kibérelt törcsvári kastélyban megtartott Halloween-parti résztvevői vasárnap kora délután Brassó belvárosában ebédeltek egy vendéglőben.

A tulajdonos szerint nem voltak különleges igények, inkább amolyan villásreggelinek nevezhető az étkezés, amelyen csupa olyan dolgot fogyasztottak, ami amúgy minden nap szerepel az étlapon.

Este aztán Törcsváron következett a vacsora, ahol már jobban megadták a módját.

A limuzinokkal és luxusterepjárókkal érkező vendégek már a partira kitalált jelmezeikben érkeztek meg a vendéglőbe, ahol a főétel sáfrányos kacsasült volt tökkel, de siitake gomba savanyított hagymával és burgonyapüré illetve sült krumpli is szerepelt az étlapon romániai szarvasgombával.

A vegetáriánusok esetében a kacsasültet sült zeller helyettesítette. A főfogáshoz új-zélandi Greywacke Pinot Noir-t szolgáltak fel. A desszert vaníliás almatorta volt almasörbettel, és dagadhat a magyar kebel, ehhez ugyanis 2008-as tokaji Oremus bort, illetve ötputtonyos tokaji aszút szolgáltak fel – tette hozzá a lap.

A vacsora után a vendégsereg átment a törcsvári kastélyba, ahol – lévén Halloween és lévén, hogy a kastélyt amúgy tévesen Drakulához társítják – Dracula’s Experience néven zajlott tematikus parti, amelynek megszervezésére külön rendezőt kértek fel.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Elon Musk, a Tesla Motors vezérigazgatója egy sajtóértekezleten Dél-Ausztrália szövetségi állam fővárosában, Adelaide-ben 2017. július 7-én (Fotó: MTI/EPA/Ben MacMahon)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.